Informatie & Nieuws

Bij BZ&PC denken we met de ondernemer mee!

De Bodegraafse Zwem & Polo Club, is een vereniging met een rijke historie en een positief toekomst beeld. De vereniging acteert niet alleen in de breedtesport maar ook zeker in de topsport. BZ&PC en Bodegraven zijn in de gehele Nederlandse zwemwereld langzamerhand een begrip aan het worden. ”Een positieve ontwikkeling” aldus Jan den Boer (voorzitter BZ&PC).

Om onze focus op zowel de breedtesport en topsport te kunnen houden, zijn er financiën nodig. Natuurlijk is de vereniging zich ervan bewust dat wij niet de enige zijn in de regio. Juist daarom wil BZ&PC zich onderscheiden van andere verenigingen en vooral meedenken met de lokale ondernemers. Op die manier ontstaan er bijzondere samenwerkingen waarin een win-win situatie wordt gecreëerd voor beide partijen.

Sponsor worden bij BZ&PC brengt grote voordelen met zich mee, zo zien bijvoorbeeld op jaarbasis zien ruim 150.000 mensen uw sponsorbord hangen. Door een aantal keer per jaar speciale events te organiseren kunnen we de leden in contact laten komen met sponsoren en is er ook gelegenheid om met andere sponsoren te netwerken.

BZ&PC gaat ook naar de sponsor toe, een voorbeeld? In december 2015 organiseerde de vereniging een groot feest genaamd The BOB-slee Party. In het kader van de ticketing, werden de kaarten voor dit evenement verkocht bij onze grootste retailsponsor: Shoeby Fashion te Bodegraven. Hierdoor verkocht BZ&PC niet alleen zijn kaarten, maar zijn er honderden (niet)-leden in de winkel van Shoeby Fashion geweest waardoor ook deze winkel omzet steeg.

Kortom, wij denken graag met u mee!

Wilt u na het lezen van deze informatie persoonlijk kennis maken met onze club of ontvangt u liever meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar sponsoring@bzpc-bodegraven.nl of contact te zoeken via onderstaand telefoonnummer.

Graag tot ziens in ons clubhuis De Zwamkuil of in Zwembad de Kuil!
Namens de sponsorcommissie,

Jan den Boer

Bent u benieuwd naar onze sponsoren?