Informatie & Nieuws

Informatie & Nieuws

Bij BZ&PC denken we met de ondernemer mee!

De Bodegraafse Zwem & Polo Club, is een vereniging met een rijke historie en een positief toekomst beeld. De vereniging acteert niet alleen in de breedtesport maar ook zeker in de topsport. BZ&PC en Bodegraven zijn in de gehele Nederlandse zwemwereld langzamerhand een begrip aan het worden. ”Een positieve ontwikkeling” aldus Erik van Oossanen (voorzitter BZ&PC).

Om onze focus op zowel de breedtesport en topsport te kunnen houden, zijn er financiën nodig. Natuurlijk is de vereniging zich ervan bewust dat wij niet de enige zijn in de regio. Juist daarom wil BZ&PC zich onderscheiden van andere verenigingen en vooral meedenken met de lokale ondernemers. Op die manier ontstaan er bijzondere samenwerkingen waarin een win-win situatie wordt gecreëerd voor beide partijen.

Sponsor worden bij BZ&PC brengt grote voordelen met zich mee, zo zien bijvoorbeeld op jaarbasis zien ruim 150.000 mensen uw sponsorbord hangen. Door een aantal keer per jaar speciale events te organiseren kunnen we de leden in contact laten komen met sponsoren en is er ook gelegenheid om met andere sponsoren te netwerken.

BZ&PC biedt u diverse mogelijkheden om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen. In het BZ&PC Sponsorplan, in de afbeelding hieronder, kunt u de verschillende sponsorpakketten vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om een op maat gemaakte sponsorovereenkomst samen te stellen als u op een andere manier financieel of in natura bij zou willen dragen aan onze club.

Wilt u na het lezen van deze informatie persoonlijk kennis maken met onze club of ontvangt u liever meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar sponsoring@bzpc-bodegraven.nl of contact te zoeken via onderstaande telefoonnummers.

Graag tot ziens in ons clubhuis De Zwamkuil of in Zwembad de Kuil!
Namens de sponsorcommissie,

Rogier van Veen

Bent u benieuwd naar onze sponsoren?